TwitterFacebookYoutube

Spel3daagse 2016 - Grenzeloos

Spel3daagseWij dagen jou uit! Ben jij een jongen of meisje tussen de 7 en 12 jaar? Durf jij de uitdaging aan? Ga dan van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus met ons op wereldreis!

Spel3daagse 2016 was een grenzeloos succes; lees en bekijk het verslag en de foto's.

Tijdens deze grenzeloze wereldreis ga je spannende en uitdagende dingen doen met andere kinderen van jouw leeftijd. Scouting Niftarlake organiseert deze Spel3daagse, waarin we verschillende leuke uitdagingen aanbieden voor jongens en meiden! Vind jij het leuk om actief aan de slag te gaan, om met anderen buiten te spelen, nieuwe dingen te doen en te zien wat jij zelf allemaal al kan? Schrijf je dan in!

Gratis deelname

Spel3daagse 2016 is helemaal gratis en vindt plaats op het troepenhuis van Scouting Niftarlake (aan de Stationsweg in Breukelen) en op terreinen in de buurt. Het programma is alle dagen van 09.30 uur tot 15.00 uur. Wat we precies gaan doen... dat houden we nog even geheim. Het bevat in ieder geval alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op je eigen wereldreis!

Ben jij tussen 7 en 12 jaar oud en ga jij mee op wereldreis? Geef je dan snel op!
Ben je ouder dan 10 jaar en heb je je zwemdiploma B? Dan doe je ook mee aan een extra spannende dag met activiteiten op en om het water!

Bij de Spel3daagse staat veiligheid voorop en dat is ook bij ons het geval. Lees hier meer over veiligheid.

spelletjes

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen? Laat het ons dan even weten, zodat we iemand anders een plek kunnen geven.

Heb je vragen over de Spel3daagse? Neem contact met ons op.

Hulpleiding gezocht!

Wil je jouw maatschappelijke stage bij ons doen of ben je 18 jaar of ouder? Doe ook mee en meld je aan als hulpleiding. Neem contact met ons op.

Sponsors en supporters

Wij bedanken de sponsors en supporters die de Spel3daagse mede mogelijk maken!

Gemeente Stichtse Vecht      Zwembad De Meent